Visit Tampere

BLUE-project jalkautuu seuraavaksi Tampereelle

Co-creation workshop Yleinen

Viime elokuussa Turun ja Järvi-Suomen työpajoissa ideoituja kehitysaihioita on syksyn aikana työstetty palvelumuotoiluryhmien toimesta eteenpäin. Kolme ensimmäistä ideaa koskivat Suomenlinnan näkymättömien tekijöiden tuomista näkyville,Imatrankosken koskinäytöksen virtualisointia sekä vesistömatkailun reittejä, joissa kohteena oli tällä kertaa Tahko. Kehitysaihioiden taustaan ja tavoitteeseen voit tutustua täältä. Helmikuun alkupuolella on se hetki, kun näiden projektien tuloksia esitellään julkisesti ensimmäistä kertaa. Kevään ja syksyn 2019 aikana esittelemme tuloksia niin nettisivuilla kuin erilaisissa tapahtumissa sekä järjestettävissä uusissa työpajoissa.

Seuraava kierros kehitysaihioita lähtee palvelumuotoiluryhmien muotoiltavaksi ja testattavaksi maaliskuun loppupuolella. Tähän kierrokseen pääsevät mukaan Helsingin työpajassa ideoidut uudet vesistömatkailun digitaaliset palvelukonseptit, jotka puolestaan ovat esiteltävissä suurelle yleisölle ensi syyskuussa.

Lisäksi BLUE sai kutsun Tampereelle, jossa järjestetään co-creation workshop 6.3.2019 klo 9.00-16.00 Finlaysonin alueella Galleria Nottbeckissa. Tampere edustaa BLUEssa läntistä Järvi-Suomen aluetta (Päijät-Häme, Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Keski-Suomi). Tampereella on käynnissä hyvä pöhinä matkailun ja palveluiden kehittämiseksi ja BLUE antaa oman panoksensa mahdollistamalla yhteisen ideoinnin työpajan vesistömatkailun digitaalisten palvelukonseptien merkeissä. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Seuraava Tunnelmia Helsingin työpajasta